Logo
Kompanitë e basteve të larta dhe pa rrezik

Kompanitë e basteve të larta dhe pa rrezik

Termi "opsionet e basteve për lojtarët e fatit" i referohet llojeve të basteve të preferuara përgjithësisht nga bastorët më me përvojë ose që marrin rrezik. Këto lloje bastesh zakonisht përfshijnë rreziqe më të larta, por nga ana tjetër ofrojnë kthime potencialisht më të larta. Këtu janë disa shembuj: 1 ** Baste të shumëfishta / Baste të kombinuara**: Është një metodë për të vënë baste në më shumë se një ndeshje ose ngjarje në të njëjtën kohë. Rreziku është i lartë pasi të gjitha përzgjedhjet duhet të fitojnë, por kthimet mund të jenë gjithashtu mjaft të larta kur fitohen. 2. * *Baste me handikap**: Një ekip ose një metodë bastesh duke i dhënë një lojtari një avantazh ose disavantazh artificial. Kjo është veçanërisht e popullarizuar kur njëra palë ka një avantazh të rëndësishëm mbi tjetrën. 3. **Baste afatgjata **: Një ekip do të fitojë ligën në fund të sezonit, një lojtar do të jetë golashënuesi më i mirë duke vënë baste për rezultate afatgjata si etj. Këto baste kërkojnë një periudhë të gjatë pritjeje dhe është e vështirë të parashikohet rezultati 4. **Baste të drejtpërdrejta **: Këto janë baste të bëra ndërsa një lojë ose ngjarje është në vazhdim. Ky lloj basti kërkon vendimmarrje të shpejtë dhe aftësi për të lexuar mirë rrjedhën e lojës. 5. **Baste me shanse të larta **: Këto janë baste të bëra në rezultate që përgjithësisht konsiderohen me probabilitet të ulët. Këto lloj bastesh përfshijnë rrezik më të lartë, por kthimi është gjithashtu mjaft i lartë kur fitohen. 6. **Baste speciale / Baste ekzotike**: Këto janë baste për ngjarje të veçanta, të ndryshme nga rezultatet e sporteve tradicionale (për shembull, një karton i kuq në një ndeshje futbolli ose numri total i aceve në një ndeshje tenisi). 7. **Baste të Sistemit**: Një variacion i basteve akumuluese, ky lloj nuk kërkon të gjitha rezultatet e përzgjedhura për të fituar. Mjafton që një kombinim i caktuar të fitojë, i cili pakëson rrezikun, por megjithatë kërkon një nivel të lartë mirëkuptimi. Ky lloj bastesh në përgjithësi preferohet nga bastorët me përvojë dhe kumarxhinjtë pritet të kenë një sasi të caktuar njohurish dhe aftësi për të analizuar ngjarjet sportive. Megjithatë, gjëja më e rëndësishme për të mbajtur mend gjithmonë është të kuptoni rreziqet e lojërave të fatit dhe basteve dhe të veproni me përgjegjësi. Çdo lloj basti përfshin rreziqe që mund të çojnë në humbje të mëdha dhe për këtë arsye duhet të vlerësohet me kujdes.

bast depozitimi me kartë krediti Rritja e basteve të yjeve të tavëllit këshilltari më i mirë i basteve në botë çfarë faqe bastesh kompanitë evropiane të basteve parashikimet e kuponit të basteve bast tv matbet max tv bet përmbledhje e basteve anton Çehov ekosistemin e esportit të kompanive të basteve bilbil bast login tempo bast kazinovale twitter Hyrja aktuale në tipobet baymisli hyrje aktuale