Logo
Како да повлечете пари од Tempobet?

Како да повлечете пари од Tempobet?

Како што знаете, tempobet е меѓу водечките во нелегалните обложувалници, односно страниците за обложување во странство. Фактот дека плаќањата се испорачуваат многу брзо, дека се дава одредена доза на доверба при плаќањето и дека има многу опции во игрите за обложување, го носи темобетот до врвот. Сепак, причината зошто tempobet е толку познат е тоа што вашето салдо може многу брзо да се повлече на кредитна картичка, банкарска сметка или виртуелна картичка. Поддржувајќи многу виртуелни картички и речиси сите банки, tempobet рапидно расте во областа на обложувањето. Банките што ги поддржува не завршуваат со броење, туку ги поддржува дури и мобилните филијали на банките. Иако Astropay поддржува познати компании како што се neteller, ukash, ecopayz за депонирање пари, само neteller или ecopayz системите се активни како е-паричници за повлекување. Знаеме дека бизнисот со е-паричник е многу комплициран и има многу безбедносни кодови и слично. Меѓутоа, tempobet многу ја олесни оваа ситуација и со објаснувањата што ги направи на сопствената страница и со својот кориснички интерфејс. Сепак, фактот дека повлекувањата се лесни не треба да ви предизвикува никакви сомнежи за безбедноста. Tempobet е обложувалница на многу високо ниво во однос на безбедноста.Граници за повлекувањеСега, ајде да ги повлечеме нашите пари во салдото на Tempobet на нашата сопствена банкарска сметка или е-паричник. Темпобет е многу брз на ова поле, ќе разберете што сакам да кажам со информациите и временските интервали што ќе ви ги дадам сега. Најпрво, да навлеземе во прашањето за повлекување пари со нетлер;Доколку сакате да подигнете пари со нетлер од опциите за е-паричник, износот што ќе го повлечете треба да биде најмалку 100, а максимумот 1000 TL. Надоместокот ќе биде испратен на вашата сметка помеѓу 1 и 24 часа.Ако планирате да ја добиете вашата уплата со банкарска сметка, ова време на обработка варира помеѓу 1 и 3 дена. Износот што можете да го повлечете во границите на меѓународниот трансфер треба да биде најмногу 3000 TL, а износот што ќе го повлечете како лимит за темпобет треба да биде најмалку 100 TL.Tempobet кредитна картичкаКако што знаете, Темпобет е нелегално регистрирана во странство обложувалница меѓу народот, која е позната во областа на обложувањето и одлично си ја врши работата. Единствениот услов за да станете член на Tempobet е да имате над 18 години и да имате кредитна картичка. Но, не функционира само кредитна картичка, туку дури и банкарска сметка или виртуелна картичка. Вашите пари се префрлаат на вашето салдо со уверување на Tempobet и ви овозможува сигурно да ги повлечете платите што ги заработувате во обложувачките игри што ги играте на посакуваната банкарска сметка, кредитна картичка или виртуелна картичка. Tempobet ги поддржува сите кредитни картички како кредитна картичка. Иако парите може да се депонираат со многу виртуелни картички како виртуелна картичка, може да се подигнат само neteller и ukash. Па, сега може да ме прашате, зошто е темпобет?Зошто Tempobet?Затоа што темпобет е една од ретките обложувалници што не сум сретнал поплаки и покрај тоа што ја работам оваа работа со години. Бидејќи се сигурни, многу е лесно да ја зачувате кредитната картичка што ја сакате на tempobet. Запишете го бројот и безбедносната шифра на кредитната картичка што ја сакате, но запомнете дека сопственикот на кредитната картичка и сопственикот на сметката на Tempobet мора да бидат исто лице за да ја зачувате оваа кредитна картичка и да префрлите пари. Останатото е многу лесно. Сепак, можете да депонирате најмногу 3000 TL при депонирање на tempobet. Бидејќи Темпобет не е турска компанија, нејзината банкарска сметка е исто така странска банка. За меѓународни EFT, максималниот лимит за трансфер на пари е 3000 TL. И ако сакате да започнете бизнис со повлекување пари, дозволете ми да зборувам за тоа малку. Постојат многу методи за повлекување достапни на Tempobet. Дури и да има најбрзи е-паричници, ако подигнете пари со кредитна картичка, тие ќе бидат депонирани на вашата сметка во рок од 1-3 работни дена. Можете да повлечете минимум 100, а максимум 3000 TL.
перабет залог обложувам Вегас Твитер обложување во живо betsenin џет-џет обложување Вемакс обложувалница порто облог облог со аронија домино обложувалница betkanyon најавување dobra bet најавување milona bet tv ТВ придружници ТВ со кристал од сафир бетксларџ телевизија бонус придружници